Diversity Day: proeven van elkaars cultuur

Bij ons is iedereen welkom, ongeacht waar je vandaan komt of hoe je in het leven staat. Diversiteit zit in ons DNA en dat proef je terug in alles wat we op tafel zetten. Vier collega's met verschillende culturele achtergronden delen hun lievelingsrecept met ons. Welke ga jij binnenkort maken?

Etienne Friederichs, Business Lead Social Impact & Inclusie bij Albron, vertelt:

“Diversity Day gaat voor mij over dat iedereen gelijkwaardig aan elkaar is en tegelijk ook het herkennen en vieren van onze verschillen. Albron is een prachtige organisatie met mensen van over de hele wereld en dus ook met heel verschillende achtergronden. Dat is echt iets om te koesteren.
We zijn goed op weg, maar tegelijkertijd er is nog genoeg te doen om diversiteit en inclusie overal binnen onze organisatie te omarmen. Diversity Day is hèt moment om hierbij stil te staan.
Wat me opvalt bij de recepten en verhalen van onze medewerkers, is dat elk gerecht warme familieherinneringen oproept. Eten brengt mensen samen en zorgt voor tradities die je kunt delen met anderen. Zo zien we dat iedereen een andere achtergrond heeft en leren we elkaar nog beter begrijpen. Dat is precies wat wij bij Albron willen laten zien: eten verbindt mensen.”
Veel kookplezier, eet smakelijk!
Etienne Friederichs
Diversity day

Favoriete recepten van onze collega's

Een aantal van onze medewerkers heeft voor Diversity Day hun favoriete gerecht gekozen, elk met een eigen verhaal. Zo laten we zien dat diversiteit niet alleen in mensen, maar ook in smaken zit.
Gekruid met sociale impact

Meer weten over werken bij Albron?

Lees wat collega's vertellen over werken bij Albron
Gekruid met sociale impact

Meer weten over werken bij Albron?

Lees wat collega's vertellen over werken bij Albron